welkom bij

Bakkers Brigade

Bakkers Brigade is een ambachtelijke bakkerij voor brood, banket en taart. Ons familiebedrijf is gevestigd in Ouderkerk aan de Amstel en Amsterdam. Wij zijn dé bakker voor de horeca, catering, groothandel, retail en zorg in Nederland.

Onze bakkers bakken dagelijks kwaliteitsproducten die wij via de snelste en meest duurzame weg bij onze klanten brengen. Omdat wij geloven in dagelijks vers brood en banket voor iedereen.

Wat ooit begon als kleine ambachtelijke winkelbakkerij in Amsterdam, is uitgegroeid tot een landelijke brood- en banketbakkerij waarbij de ambachtelijke en authentieke kwaliteit gewaarborgd is gebleven.

meer lezen

nieuws

De week van het Brood.

Volkoren, vol vezels, vol smaak en gewoon heel lekker! Dit is waar onze brigade trots op is.
Lees meer

Gelukkig nieuwjaar!

Gelukkig nieuwjaar! Wij kijken uit naar alles wat 2024 ons zal brengen. Laten we samen toasten op een geweldig jaar. Team Bakkers Brigade.
Lees meer

hoe spelen we in op veranderingen?

Van partners wordt verwacht dat ze flexibel zijn en mee kunnen bewegen met de ontwikkelingen in de markt. Door verpakkingen te maken die per stuk verkocht kunnen worden verhogen wij de hygiene voor onze klanten. Op deze manier denken we altijd mee en vooruit met onze klanten.

MEER LEZEN

fijnmazige distributie


Wij hebben verschillende verzamelhubs door heel Nederland. 

MEER LEZEN

pure kwaliteit


Bakkers Brigade heeft een uitgebreid assortiment brood en banket. Zo zijn er, naast een breed standaardassortiment, diverse producten op basis van spelt verkrijgbaar en is er voor de echte broodliefhebber een authentiek assortiment Handgemaakt brood. Maar denk ook aan bonbons, seizoens- en op maat gemaakte producten.

Van huismerk tot exclusieve kwaliteit en uiteraard geproduceerd onder de strengste HACCP-eisen op het gebied van productie en logistiek.


MEER LEZEN

ik wil klant worden.

aanmelden
Bakkers Brigade - de bakkerij voor iedereen!