heel Nederland dagelijks laten genieten van vers brood en banket.
Help jij ons mee?

Wat leuk dat je ons gevonden hebt! We hebben je zo veel te bieden, want werken bij Bakkers Brigade betekent werken met veel plezier. Wij laten heel Nederland dagelijks buitenshuis genieten van vers brood en banket. En daar kun jij jouw steentje aan bijdragen! Help je ons om onze ambitie waar te maken? 
 

Hoofd technische dienst (38 uur PER WEEK)

Deegmaker/operator Fulltime (38 uur per week) 

Ovenisten (38 uur per week)
 

 

Hoofd technische dienst (38 uur)

Voor onze bakkerij in Ouderkerk aan de Amstel en patisserie/verdeel centrum in Amsterdam zoeken wij een hoofd technische dienst. Jij zorgt ervoor, van slagroommachines en rijskasten tot ovens, dat onze bakkers die mooie producten kunnen blijven maken. 

Wat ga je doen? 

• Het aansturen van het team van in (1)- en externe monteurs;
• Het maken en beheren van de onderhoudsplanning 
• Het (preventief) onderhouden van ons machinepark in samenwerking met externe partijen;
• Het analyseren en oplossen van storingen;
• Je hebt intensief contact met externe partijen en coördineert hun werkzaamheden;
• Je bent verantwoordelijk voor voorraadbeheer spareparts;
• Je bent actief bezig met verbetervoorstellen;
• Je bent installatie verantwoordelijk volgens NEN 3140;
• Het draaien van consignatie diensten.

Wat vragen wij?

• Een mbo+/hbo opleiding elektrotechniek of een vergelijkbare technische opleiding;
• Relevante werkervaring in een industriële food omgeving is een must;
• Kennis van pneumatiek, mechanica en elektrotechniek;
• Sterke communicatieve vaardigheden, 
• Woonachtig in de omgeving Ouderkerk aan de Amstel;
• Green Belt Lean Six Sigma is een pré.

 Wat bieden wij?

• Je begint de dag met de geur van vers brood.
• Dynamische werkomgeving
• Een goede werksfeer en veel eigen verantwoordelijkheid.
• 25 vakantiedagen o.b.v. 38 uur. Als je belooft dat je terugkomt.
• Werk je vroeg in de ochtend, ‘s avonds of in het weekend? Dan krijg je daar natuurlijk extra’s voor.
• Werken bij een dynamisch bedrijf met een open bedrijfscultuur.
• Auto van de zaak

Solliciteren? 

Mail jouw cv en motivatie dan naar Tom Busse via tom@bakkersbrigade.nl 

Over Bakkers Brigade 

Bakkers Brigade is actief als bakker in de out-of-home markt (foodservice), dat betekent dat wij dagelijks leveren aan catering, hotellerie, zorg en de grote horeca. Door een eigen logistiek netwerk en samenwerking met vers grossiers kunnen wij dagelijks in het hele land verse producten leveren.  



 

Deegmaker/operator Fulltime (38 uur per week) 

Voor onze bakkerij in Ouderkerk aan de Amstel zoeken wij deegmakers/operators. Je bent leergierig en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.. Daarnaast vind je het niet erg om in ploegendiensten te werken.  

Wat ga je doen? 

• Je bereidt het deeg voor volgens recept en planning 
• Je zorgt voor de juiste portionering en bakvoorbereiding van het deeg 
• Je stelt de ovens in en stelt deze, waar nodig, bij tijdens het bakproces 
• Je controleert de verbruikte hoeveelheden  
• Je zorgt voor een schone werkomgeving 

Wie ben jij? 

• Je bent leergierig 
• Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit 
• Je hebt geen probleem met het werken in ploegendiensten 

Wat bieden wij? 

• Prettige werkomgeving in een groeiende organisatie 
• Goede doorgroeimogelijkheden 
• Salaris conform CAO Bakkersbedrijf op basis van ervaring 

Solliciteren? 

Mail jouw cv en motivatie dan naar Tom Busse via tom@bakkersbrigade.nl 

Over Bakkers Brigade 

Bakkers Brigade is actief als bakker in de out-of-home markt (foodservice), dat betekent dat wij dagelijks leveren aan catering, hotellerie, zorg en de grote horeca. Door een eigen logistiek netwerk en samenwerking met vers grossiers kunnen wij dagelijks in het hele land verse producten leveren.  


 

Ovenisten (38 uur per week) met doorgroeimogelijkheid naar all-round deegmakers 

Voor onze bakkerij in Ouderkerk aan de Amstel zoeken wij ovenisten welke opgeleid willen worden tot all-round medewerkers deegmakerij. Je bent leergierig en vindt het niet erg om in ploegendiensten te werken.  

Wat ga je doen? 

• Je stelt de ovens in en stelt deze, waar nodig, bij tijdens het bakproces 
• Je controleert de verbruikte hoeveelheden en doet aanbevelingen voor aanpassingen voor bestaande producten of voor ontwikkeling van nieuwe producten 
• Je zorgt voor een schone werkomgeving 

Wie ben jij? 

• Je bent leergierig 
• Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit 
• Je bent bereid een tijd te steken in de opleiding naar all-round medewerker deegmakerij 
• Je hebt geen probleem met het werken in ploegendiensten 

Wat bieden wij? 

• Prettige werkomgeving in een groeiende organisatie 
• Goede doorgroeimogelijkheden 
• Salaris conform CAO Bakkersbedrijf op basis van ervaring 

Solliciteren? 

Mail jouw cv en motivatie dan naar Tom Busse via tom@bakkersbrigade.nl 

Over BakkersBrigade 

Bakkers Brigade is actief als bakker in de out-of-home markt (foodservice), dat betekent dat wij dagelijks leveren aan catering, hotellerie, zorg en de grote horeca. Door een eigen logistiek netwerk en samenwerking met vers grossiers kunnen wij dagelijks in het hele land verse producten leveren.