BBS
BBS
BBS
06-05-2020Defensie eert zorgpersoneel op Bevrijdingsdag met vers gebak van Bakkers Brigade.

Defensie eert zorgpersoneel op Bevrijdingsdag met vers gebak van Bakkers Brigade.

Defensie heeft op Bevrijdingsdag met militaire voertuigen gebak gebracht naar 35 zorginstellingen in Nederland. Op initiatief van de landmacht werd het zorgpersoneel op deze manier bedankt voor hun inzet in de strijd tegen het coronavirus.

Defensie draagt alle medewerkers in de zorg een warm hart toe.

Ook minister Ank Bijleveld-Schouten, staatssecretaris Barbara Visser, de Commandant der Strijdkrachten en de Commandant Landstrijdkrachten verrasten het zorgpersoneel. Defensie is in de betreffende zorginstellingen betrokken (geweest) door de inzet van medisch personeel en materieel.

Vers gebak van Bakkers Brigade.

Speciaal in opdracht van Defensie (via Paresto) heeft Bakkers Brigade vele duizenden witte Petit Fours verzorgd met een eigen “Bedankt!” logo, geprint op witte chocolade. Ook het verpakken, versieren en de logistiek door heel Nederland is volledig verzorgd door Bakkers Brigade.
“We hebben er met veel collega’s hard aan gewerkt, om aan de specifieke wensen van onze klant tegemoet te komen. Het is ons als team gelukt en daar zijn we trots op. We zijn blij dat we hebben mogen meewerken aan zo’n bijzondere opdracht.” zegt Mark van der Breggen, algemeen directeur van Bakkers Brigade.

Het was om uiteenlopende redenen een hele bijzondere Bevrijdingsdag!


 

‹ Terug