BBS
BBS
BBS

Ambachtelijk genieten

HANDGEMAAKT brood | gerijpt door de tijd
Door rust en toewijding krijgt Handgemaakt brood zijn bijzondere volle smaak. Zover is het nog niet, eerst moet het deeg nog 24 uur in alle rust rijpen.
 
Het brood wordt gemaakt op basis van huisgemaakt desem. Aan de desem voegen we meel en bloem toe van graan dat in Nederland is geteeld. Door de lange rijstijd is het desem een natuurlijke broodverbeteraar en hoeven we geen extra hulpmiddelen toe te voegen. We hebben respect voor de grondstoffen en de natuur en dat zie je terug in het brood, brood zoals brood bedoeld is. Het brood wordt in een steenoven gebakken voor een dunne krokante korst, een malse kruim en een rustieke uitstraling.

HANDGEMAAKT VOL WIT

Een milde desem smaak en een krokante korst zitten verenigd in dit aantrekkelijke vloerbrood. Een wit brood dat zijn smaak heeft gekregen door de tijd.
 

HANDGEMAAKT Vol Koren 

In dit robuuste brood zit een breed palet aan diverse zaden en pitten. De grove uitstraling en compacte kruim geven dit brood een sterk karakter.
 

HANDGEMAAKT VOL TARWE

Toegankelijk vloerbrood bereid op basis van huisgemaakte desem. De spekkige kruim en krokante korst zorgen voor een prettige afbeet.


HANDGEMAAKT VOL ZADEN

In dit charmante brood zit een breed palet aan diverse zaden en pitten. De grove uitstraling en compacte kruim geven dit brood een eigen karakter.                  


HANDGEMAAKT VOL SPELT

Stijlvol brood gemaakt van 100% spelt en gedecoreerd met speltvlokken. Een lust voor het oog en aangenaam mild van smaak.