BBS
BBS
BBS

Over ons

Wat is meer genieten dan een verse boterham met een lekkere plak kaas? Hoe verser het brood, des te lekkerder het is. Onze kracht is het dagelijks bakken en bezorgen van vers brood & banket in heel Nederland. Van brood tot croissant, in portieverpakking of in bakzak. Daarbij worden voortdurend nieuwe concepten bedacht.

Bakkers Brigade voorziet de foodservice markt in Nederland van dagvers brood en banket, op elke hoek in Nederland. Wij van Bakkers Brigade willen presteren boven de verwachting van de klant. Kwaliteit is geen onderscheid, maar een voorwaarde. Service wordt daarom pro-actief ingezet.
 

Onze missie

Wat ooit begon als ambachtelijke bakkerij in Amsterdam, is uitgegroeid tot een landelijke brood- en banketleverancier waarbij de ambachtelijke en authentieke kwaliteit gewaarborgd is gebleven. Lees meer >

 

veiligheid en kwaliteit

Wij hebben voedselveiligheid en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Door certificering en een regelmatige controle op de eisen die aan ons gesteld worden, zorgen wij voor een veilige en schone productieomgeving. Onze producten worden geproduceerd onder zeer strenge voorwaarden, wij zien erop toe dat u alleen brood en banket van de beste kwaliteit ontvangt. Lees meer >
 

Van maanen food groep

De Van Maanen Food Groep ondersteunt haar bedrijven door ze uit te dagen, te motiveren, te inspireren en ze te adviseren. Elk bedrijf is uniek in zijn markt, achter elk bedrijf zijn het de mensen die het verschil maken. De kracht van de mensen en de kern van de activiteiten komen samen in de Food Groep.
 
De Van Maanen Food Groep is de bindende factor tussen: Bakker van Maanen, Bakkers Brigade, Verwenbakker en gefeliciTAART. Kennis van de consumenten markt, jarenlange expertise in fijnmazige distributie, product ontwikkeling, innovaties, vooruitstrevende ict kennis, en nog veel meer, komen samen in de Food Groep. Gedeeld wordt de passie voor brood & banket, gedeeld wordt de passie om het beter te doen.