heel Nederland dagelijks laten genieten van vers brood en banket.
Help jij ons mee?

Wat leuk dat je ons gevonden hebt! We hebben je zo veel te bieden, want werken bij Bakkers Brigade betekent werken met veel plezier. Wij laten heel Nederland dagelijks buitenshuis genieten van vers brood en banket. En daar kun jij jouw steentje aan bijdragen! Help je ons om onze ambitie waar te maken? 
 

logistiek planner (38 uur per week)

Bakkers Brigade zoekt per direct een logistiek planner voor de afdeling logistiek voor 38 uur per week.
 

De werkgever

Bakkers Brigade is actief als bakker in de foodservice markt, en richt zich op de catering, hotellerie, zorg en grote horeca. Bakkers Brigade verzorgt met de eigen bakkerij in Ouderkerk a/d Amstel en een patisserie in Amsterdam een groot deel van de productie, maar beschikt ook over een logistiek netwerk met landelijke dekking. Vanuit diverse hubs verspreid over het land zorgen dagelijks tot wel 100 chauffeurs dat al onze producten op het juiste tijdstip op de juiste plaats terecht komen. Per week organiseren wij ca 8.000 stops.  Door de sterke groei en verdere  professionalisering van onze organisatie zijn we op zoek naar een logistiek planner die ons team komt versterken.

De functie

Als logistiek planner ben je verantwoordelijk voor de aansturing en planning van diverse routes die onder de supervisie van Bakkers Brigade vallen. Jij organiseert als logistiek planner het transport van de hubs naar alle klanten. Hierbij plan jij de routes m.b.v. planningssoftware, en communiceer je over de routes en bijbehorende roosters met de chauffeurs. Daarnaast implementeer jij routewijzigingen, verwerk jij rit- en chauffeursgegevens, en analyseer jij deze gegevens om te komen tot optimalisatie van de routes en beladingsgraad. Daarnaast gebruik je de gegevens voor de evaluatie van de performance van diverse chauffeurs/logistiek dienstverleners. De standaardwerktijden zijn van 14.00 uur t/m 22.00 uur.

Functie-eisen

Wij zoeken een organisatorisch en communicatief sterke collega, die zich flexibel op kan stellen en bereid is om te werken in de avonduren. Wij zoeken iemand die stressbestendig is, stevig in zijn schoenen staat, initiatief neemt en nieuwe ideeën aandraagt. Daarnaast kan je sturing geven aan een team chauffeurs en onderhoud je contact met externe partners. Onze ideale kandidaat beschikt over:

  • Minimaal een diploma MBO niveau 4
  • Goede communicatieve en sociale vaardigheden
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Analytisch vermogen
  • Daadkracht en doorzettingsvermogen
  • Ervaring met planningssoftware 

Ben jij deze persoon? Kom dan werken bij Bakkers Brigade een dynamisch en sterk groeiende bedrijf waar je jezelf als planner helemaal kan ontplooien! Daarenboven ga je werken in een enthousiast team waar plezier met elkaar een belangrijke voorwaarde is.   

Beloning

Salaris op basis van de Bakkers CAO en ervaring.

Solliciteren

Potentiële kandidaten worden van harte uitgenodigd om te solliciteren.
Heb je vragen over de functie en/of de sollicitatieprocedure?
Neem dan contact op met het hoofd logistiek Remco Boeters via telnr. 06-10961914  en/of  mail remco@bakkersbrigade.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.