assortiment

Bakkers Brigade heeft een uitgebreid assortiment brood en banket. Zo zijn er, naast een breed standaardassortiment, diverse producten op basis van spelt verkrijgbaar en is er voor de echte broodliefhebber een authentiek assortiment Handgemaakt brood. Maar denk ook aan bonbons, seizoens- en op maat gemaakte producten. 

Van huismerk tot exclusieve kwaliteit en uiteraard geproduceerd onder de strengste HACCP-eisen op het gebied van productie en logistiek.

brood

Brood is voor een groot deel van de mensen onderdeel van het dagelijkse voedingspatroon. Het is lekker, gezond en voedzaam. Bakkers Brigade vergroot hierover continu zijn kennis. Daarom wordt samengewerkt met leveranciers zoals de molen en de grondstoffenleverancier.

De basis van brood is tarwe. Tarwe is veruit de bekendste graansoort uit de familie graan. Verder behoren tot deze familie ook soorten zoals: rogge, haver, mais en teff. Allemaal voedzame graansoorten waar in meer of mindere mate brood van is te bakken.

Goed brood begint bij de tarwekorrel. Deze korrel bestaat grofweg uit drie delen:

1) de meelkern
2) de zemel
3) de kiem

Witbrood wordt gemaakt van de meelkern. (ook wel bloem genoemd). Volkorenbrood wordt gemaakt van de hele korrel. Dus alle drie de onderdelen. Bruinbrood wordt gemaakt van een deel bloem en een deel meel. Meergranenbrood wordt gemaakt van bloem of meel aangevuld met pitjes en zaadjes. Beter zou het zijn om de naam meerzadenbrood te gebruiken in plaats van de gangbare naam 'meergranen'.

banket

Heeft u iets te vieren? Dan bent u bij Bakkers Brigade aan het juiste adres. Het gebruik van goede ingrediënten en het zoeken naar de juiste smaakbalans is voor onze patissiers dagelijkse kost. U geniet van goedgevulde oma’s appeltaart tot gesorteerd gebak en van onze smakelijke carrot cake tot onze handige petit fours. Uiteraard wordt ook het banket op locatie geleverd.

Meldt u zich aan als klant om ons online bestelgemak te kunnen ervaren:

klant worden

seizoen & feestdagen


Bakkers Brigade speelt in op de seizoenen en feestdagen door in die periodes speciale seizoensproducten aan te bieden, passend bij het thema.

Hierbij kunt u denken aan paasbroden tijdens Pasen, pepernoten tijdens Sinterklaas en kerststollen met Kerst.
 

ik wil klant worden.

aanmelden
Bakkers Brigade - de bakkerij voor iedereen!