horeca

Bakkers Brigade levert haar ovenverse brood- en banketassortiment aan hotels en restaurants. Gastvrijheid is erg belangrijk in deze sector. Gasten zijn steeds op zoek naar iets nieuws en producten met een bijzondere beleving of verhaal. Innoveren om de gasten te blijven verrassen is essentieel. Medewerkers van Bakkers Brigade werpen zich graag op als uw sparringpartner in de zoektocht naar mogelijkheden om deze wensen in te vullen.
 

zorg

In de zorgbranche bieden wij onze klanten graag het zorggemak voor brood en gebak. Dit houdt het volgende in:

assortimentsgemak
Naast ons brede assortiment voeren wij ook producten die aansluiten bij speciale behoeftes in de zorg, zoals glutenvrij en zoutarm brood en suikervrij gebak.

logistiek gemak
Wij leveren op elk afdelingsniveau, zodat de juiste producten per afdeling gereed staan.

bestelgemak
U kunt bestellen via de website, een eigen bestelsysteem of via de groothandel.

facturatiegemak
De factuur ontvangt u zoals u dat wilt, per afdeling, per locatie, per klantnummer via de groothandel of direct via ons.

catering

Cateraars en de bedrijfshoreca zoeken naar onderscheid. Wij helpen ze door nieuwe producten en concepten te ontwikkelen. Iedere catering- en bedrijfshoreca locatie is anders door de verschillende wensen van opdrachtgevers. Met onze basis-, creatieve- en premiumlijn is hier heel makkelijk op in te spelen.

Daarnaast kan er altijd aan specifieke behoeftes worden voldaan. Wij vinden het belangrijk om duurzame relaties op te bouwen en samen beter te worden en op zoek te gaan naar onderscheidend vermogen. Wij kijken er naar uit om samen met u te vernieuwen en gasten te verwennen met verrassende en lekkere producten.
 

groothandel

Ons breed assortiment vormt een goede aansluiting op het aanbod van groothandelaren. Naast reguliere producten hebben wij ook speciale concepten waarmee u uw klanten kunt verrassen. Wij stellen ons graag op als deskundig en servicegerichte partner die met grote zorg kwaliteitsproducten aflevert.
 

retail

ik wil klant worden.

aanmelden
Bakkers Brigade - de bakkerij voor iedereen!