werken bij

Bakkers Brigade

Werken bij

Wat leuk dat je ons gevonden hebt! Werken bij Bakkers Brigade betekent werken met veel plezier in een dynamisch en professioneel familiebedrijf. Wij laten heel Nederland dagelijks genieten van vers brood en banket. En daar kun jij jouw steentje aan bijdragen! Kijk snel verder voor onze actuele vacatures en als je interesse hebt in een van onze openstaande functies, dan komen we graag in contact met jou.

Onze organisatie

Bakkers Brigade is een ambitieuze organisatie met productielocaties in Ouderkerk aan de Amstel en Amsterdam. Bakkers Brigade is actief in de foodservicemarkt en levert brood en banket aan de horeca, catering, zorg en retail. Onze klanten kunnen gemakkelijk via onze eigen webshop bestellen. Door het logistieke netwerk van Bakkers Brigade kunnen er duizenden leveringen per week bezorgd worden in heel Nederland binnen de aangegeven levertijd. Recentelijk hebben wij ons eigen online taartenplatform gelanceerd (www.taartbrigade.nl), hier kunnen zowel bedrijven als consumenten taarten, gebak en andere lekkernijen bestellen en laten bezorgen. Met Taart Brigade zorgen wij ervoor dat iedereen dagelijks de bijzondere momenten kan vieren.

Wat bieden wij?

We bieden je een uitdagende functie in een organisatie die volop in beweging is en waar jij het verschil kunt maken. Een dynamische organisatie die zich kenmerkt door korte lijnen en een prettige werksfeer. Een informele, no-nonsens en resultaatgerichte organisatie met ook nog eens overheerlijke brood- en banketproducten.
Afhankelijk van je opleiding en werkervaring, bieden wij een passende beloning volgens de CAO Bakkersbedrijf, 8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen per jaar bij een 38-urige werkweek. Er zijn aantrekkelijke onregelmatigheidstoeslagen van toepassing voor het werken tussen 18.00 en 06.00 uur (34%), zaterdag (34%) en op zon- en feestdagen (100%). Verder neem je deel aan het bedrijfspensioenfonds voor het bakkersbedrijf en ontvang je personeelskorting op onze brood- en banketproducten.

Solliciteren

Ben jij geïnteresseerd in een van onze vacatures? Dan ontvangen wij graag jouw motivatie en CV via pz@bakkersbrigade.nl of vraag het sollicitatieformulier op via dit e-mailadres!