nieuws

Gastvrij Rotterdam 2023

Datum: 05-09-2023
Ook dit jaar zijn wij er weer bij! Team Bakkers Brigade staat klaar om je te ontmoeten. Wil je alles weten over desembrood, ons ambacht en overal vers en snel geleverd dan zien we graag in stand 2.120. Tot ziens.  

Primeur voor Bakkers Brigade

Datum: 20-07-2023
Trots en blij! Als eerste bakkerij in Nederland ontvangen wij een bulklevering traditioneel Frans T65 tarwebloem Emilie van minoterie Girardeau. Dit tarwebloem beschikt over de prestigieuze kwaliteitscertificaten “Label Rouge” en "Label Culture Raisonnée Contrôlée". Dit unieke bloem is de basis voor alle desembroden van Bakkers Brigade. Ons ambachtelijke desembrood wordt overal vers en snel geleverd.

Top Bakkers en Bakkers Brigade samen de toekomst in

Datum: 12-07-2023
Top Bakkers en Bakkers Brigade kondigen aan dat zij de krachten bundelen en samen de toekomst in gaan. Bakkers Brigade wordt volledig onderdeel van de Top Bakkers Groep. Zowel Bakkers Brigade als Top Bakkers leveren een breed assortiment dagvers brood en banket aan cateraars, horeca, groothandel, zorg en retail door heel Nederland. Bakkers Brigade doet dat vanuit een centrale bakkerij met eigen logistiek en voorziet in de behoefte aan een landelijk dagvers assortiment. Top Bakkers...

Workshop 'Starten met Desem'

Datum: 22-06-2023
Enthousiaste deelnemers bedankt! 20 & 21 juni hebben wij op de Food Inspiration Days Outdoor tijdens onze workshop een desemstarter gemaakt. Mooi om onze passie en ambacht met iedereen te kunnen delen.

Food Inspiration Days Outdoor '23

Datum: 05-06-2023
Tijdens de Food Inspiration Days Outdoor '23 deelt Bakkers Brigade haar passie voor desembrood met foodprofessional. Insprireren, leuke mensen ontmoeten, lekker eten in een mooie omgeving. Daar gaan we voor! Team Bakkers Brigade is er klaar voor.

Tot dan!

Datum: 15-03-2023
Bakkers Brigade is aanwezig op de Noord-Hollandse Horecabeurs. De ontmoetingsplek waar horecaondernemers zich laten inspireren door de nieuwste trends en producten voor de horeca, leisure & evenementen. Ons team ontmoet je graag in stand A.9. Tot dan!

Brochure "Voorjaar 2023" in de maak

Datum: 26-01-2023
Vandaag met fotograaf, Harald Lakerveld, prachtige foto’s gemaakt van onze Paas & Koningsdag producten. Binnenkort te bewonderen in de Bakkers Brigade brochure “Voorjaar 2023”.

De lekkerste ambachtelijke producten

Datum: 20-01-2023
We zijn dagelijks van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat aan het werk om heel Nederland te voorzien van het lekkerste brood en verse banket producten. Wij zijn de brigade. Een hechte groep mensen die er samen voor zorgen dat ons ambacht vers en snel bij jou geleverd wordt.

Nieuwe vrachtwagens

Datum: 16-01-2023
Onze bakkers bakken dagelijks kwaliteitsproducten die wij via de snelste en meest duurzame weg bij onze klanten brengen. Wij geloven in dagelijks vers brood en banket voor iedereen en om dit te waar te kunnen maken hebben we ons wagenpark uitgebreid met 3 nieuwe transportwagens! Tot snel!

Nieuwjaar!

Datum: 02-01-2023
De allerbeste wensen voor 2023. ✨ Team Bakkers Brigade