nieuws

Vernieuwde Ciabatta meerzaden.

Datum: 22-02-2024
Onze Ciabatta meerzaden is vernieuwd! Gemaakt van volkorenmeel, Frans T65 bloem en desem die zorgen voor een malse kruim en en een krokante korst. Deze ciabatta is vegan, nog vezelrijker en nog lekkerder.  

De week van het Brood.

Datum: 29-01-2024
Volkoren, vol vezels, vol smaak en gewoon heel lekker! Dit is waar onze brigade trots op is.

Gelukkig nieuwjaar!

Datum: 02-01-2024
Gelukkig nieuwjaar! Wij kijken uit naar alles wat 2024 ons zal brengen. Laten we samen toasten op een geweldig jaar. Team Bakkers Brigade.

Gastvrij Rotterdam 2023

Datum: 05-09-2023
Ook dit jaar zijn wij er weer bij! Team Bakkers Brigade staat klaar om je te ontmoeten. Wil je alles weten over desembrood, ons ambacht en overal vers en snel geleverd dan zien we graag in stand 2.120. Tot ziens.  

Primeur voor Bakkers Brigade

Datum: 20-07-2023
Trots en blij! Als eerste bakkerij in Nederland ontvangen wij een bulklevering traditioneel Frans T65 tarwebloem Emilie van minoterie Girardeau. Dit tarwebloem beschikt over de prestigieuze kwaliteitscertificaten “Label Rouge” en "Label Culture Raisonnée Contrôlée". Dit unieke bloem is de basis voor alle desembroden van Bakkers Brigade. Ons ambachtelijke desembrood wordt overal vers en snel geleverd.

Top Bakkers en Bakkers Brigade samen de toekomst in

Datum: 12-07-2023
Top Bakkers en Bakkers Brigade kondigen aan dat zij de krachten bundelen en samen de toekomst in gaan. Bakkers Brigade wordt volledig onderdeel van de Top Bakkers Groep. Zowel Bakkers Brigade als Top Bakkers leveren een breed assortiment dagvers brood en banket aan cateraars, horeca, groothandel, zorg en retail door heel Nederland. Bakkers Brigade doet dat vanuit een centrale bakkerij met eigen logistiek en voorziet in de behoefte aan een landelijk dagvers assortiment. Top Bakkers...

Workshop 'Starten met Desem'

Datum: 22-06-2023
Enthousiaste deelnemers bedankt! 20 & 21 juni hebben wij op de Food Inspiration Days Outdoor tijdens onze workshop een desemstarter gemaakt. Mooi om onze passie en ambacht met iedereen te kunnen delen.

Food Inspiration Days Outdoor '23

Datum: 05-06-2023
Tijdens de Food Inspiration Days Outdoor '23 deelt Bakkers Brigade haar passie voor desembrood met foodprofessional. Insprireren, leuke mensen ontmoeten, lekker eten in een mooie omgeving. Daar gaan we voor! Team Bakkers Brigade is er klaar voor.

Tot dan!

Datum: 15-03-2023
Bakkers Brigade is aanwezig op de Noord-Hollandse Horecabeurs. De ontmoetingsplek waar horecaondernemers zich laten inspireren door de nieuwste trends en producten voor de horeca, leisure & evenementen. Ons team ontmoet je graag in stand A.9. Tot dan!

Brochure "Voorjaar 2023" in de maak

Datum: 26-01-2023
Vandaag met fotograaf, Harald Lakerveld, prachtige foto’s gemaakt van onze Paas & Koningsdag producten. Binnenkort te bewonderen in de Bakkers Brigade brochure “Voorjaar 2023”.