ons verhaal


In 1975 startten Henk en Magda van der Breggen met bakkerswinkels in Amsterdam. Hier hebben we ons bakkersambacht ontdekt en verbeterd. Vandaag de dag staat Mark van der Breggen (de zoon van) aan het roer. Wij blijven ontwikkelen naar een toekomst die onze identiteit waarborgt en versterkt.

Lees meer

eigen logistiek


Ons brood verhandelen we via de snelste wegen en kan op elke hoek gebracht worden dankzij ons fijnmazige netwerk. Wij hebben verschillende verzamelhubs door heel Nederland. Doordat wij op elk afdelingsniveau kunnen leveren, zullen de juiste producten per afdeling gereed staan.

Lees meer

vers brood


Brood is voor een groot deel van de mensen onderdeel van het dagelijkse voedingspatroon. Het is lekker, gezond en voedzaam. Bakkers Brigade vergroot hierover continu zijn kennis. Daarom wordt samengewerkt met leveranciers zoals de molen en de grondstoffenleverancier.

Lees meer

ambachtelijk banket


Het gebruik van goede ingrediënten en het zoeken naar de juiste smaakbalans is voor onze patissiers dagelijkse kost. U geniet van een goedgevulde oma’s appeltaart tot gesorteerd gebak en van onze smakelijke carrot cake tot onze handige petit fours.

Lees meer

certificering


Door certificering en een regelmatige controle op de eisen die aan ons gesteld worden, zorgen wij voor een veilige en schone productieomgeving. Voor u als klant betekent dit dat uw producten worden geproduceerd onder zeer strenge voorwaarden. U ontvangt brood en banket van de beste kwaliteit.

Lees meer