Bijbaan als Productie-medewerker op de inpakafdeling
 

Wat leuk dat je ons gevonden hebt! Heb jij naast je studie tijd en zin om in de weekenden en vakanties te werken bij Bakkers Brigade? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

De functie van Productiemedewerker Inpak bij Bakkers Brigade

De juiste verse brood- en banketproducten, in de juiste verpakking, met het juiste etiket  en op tijd gereed. Daar ligt de focus bij onze inpakafdeling. Het is een cruciaal proces in de route naar een tevreden klant. 
 
Als Productiemedewerker op de inpakafdeling ga jij mee werken vanuit onze locatie in Ouderkerk aan de Amstel binnen een enthousiast team. De werkzaamheden zullen voornamelijk bestaan uit het inpakken van producten, verpakte producten in kratten zetten en de kwaliteit van producten controleren. Daarnaast kunnen er werkzaamheden in de vriezer plaats vinden of andere voorkomende werkzaamheden zoals opruim- en schoonmaakwerkzaamheden. Gezien de aard van de functie is het van belang dat je geen moeite hebt met lopend en staand werk en krachtsinspanning bij het tillen en verplaatsen van kratten en dozen en het duwen van transportwagens.  

Voldoe jij aan het volgende profiel?

  • Zelfstandigheid, nauwkeurigheid en een vlot werktempo zijn jou niet vreemd.
  • Naast zelfstandig werken, kun je ook goed in teamverband werken.
  • Je gaat zorgvuldig om met de producten.
  • Je werkt volgens eenvoudige instructies en procedures en volgt de veiligheidsinstructies op.
  • Aangezien we met voeding werken is hygiëne en naleving van HACCP regels belangrijk.
  • Je hebt basiskennis van de Nederlandse of Engelse taal.
  • Je bent minimaal 1 dag per week beschikbaar in het weekend (zaterdag en/of zondag).
  • Tot slot heb je geen probleem met het werken op onregelmatige tijden (vroege- en/of avonddiensten). 

Wat bieden wij?

We bieden je een leuke functie in een organisatie die volop in beweging is en waar jij het verschil kunt maken. Een dynamische organisatie die zich kenmerkt door korte lijnen en een prettige werksfeer. Een informele, no-nonsens en resultaatgerichte organisatie met ook nog eens overheerlijke brood- en banketproducten.
 
Salaris op basis van CAO Bakkersbedrijf en ervaring. Startsalaris bij 21 jaar is € 12,06 bruto per uur. Dit is exclusief 8% vakantiegeld. Daarnaast zijn er aantrekkelijke  onregelmatigheidstoeslagen van toepassing (op zaterdag 34% toeslag en op zon- en feestdagen 100% toeslag). Ben je 17, 18, 19 of 20 jaar, dan ben je ook van harte welkom om bij ons te solliciteren. Wij hanteren dan de jeugdloonschalen conform CAO Bakkersbedrijf, daar komen de onregelmatigheidstoeslagen uiteraard bij.

Solliciteren

Ben jij de Productiemedewerker Inpak die in het weekend en/of tijdens vakanties bij ons wil werken? Vul dan onderstaand formulier in of stuur jouw sollicitatie naar pz@bakkersbrigade.nl.

heb jij interesse in deze functie?

Vul dan hieronder jouw contactgegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op!


Jouw persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Meer weten? Lees onze Privacy Policy.
De Bakkers Brigade bestelbus met brood en banket in hartje Amsterdam