Broodbakker

(fulltime/parttime)

De functie van Broodbakker bij Bakkers Brigade

Als Broodbakker ga jij mee werken vanuit onze locatie in Ouderkerk aan de Amstel binnen een enthousiast team van bakkers, operators en productiemedewerkers.
 
Als Broodbakker zal je je bezig gaan houden met het voorbereiden, bakken en nabewerken van kleinbrood en diverse soorten broodproducten. Samen met je collega’s zorg je voor een goed verloop van de productie. Naast het produceren van de verschillende producten, is ook het bewaken van de kwaliteit van de producten onderdeel van de functie.
 

Voldoe jij aan het volgende profiel?

  • Je hebt een bakkersopleiding gevolgd of je wilt dit graag leren.
  • Je hebt passie voor het bakkersvak en het maken van mooie en verse producten.
  • Je werkt nauwkeurig en vindt naleving van hygiëne en voedselveiligheid belangrijk.
  • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband goed werken en hebt een flexibele instelling.
  • Je hebt basiskennis van de Nederlandse of Engelse taal.
  • Gezien de aard van de functie is het van belang dat je geen moeite hebt met lopend en staand werk. 
  • ‚ÄčTot slot heb je geen probleem met het werken op onregelmatige tijden (ochtenddiensten, dagdiensten en avonddiensten, weekend en feestdagen volgens een wisselend rooster dat we zo evenredig mogelijk proberen te verdelen over het team).  

Wat bieden wij?

We bieden je een leuke functie in een organisatie die volop in beweging is en waar jij het verschil kunt maken. Een dynamische organisatie die zich kenmerkt door korte lijnen en een prettige werksfeer. Een informele, no-nonsens en resultaatgerichte organisatie met ook nog eens overheerlijke brood- en banketproducten.
 
Salaris op basis van CAO Bakkersbedrijf en ervaring, 8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen per jaar. Verder neem je deel aan het bedrijfspensioenfonds voor het bakkersbedrijf en ontvang je personeelskorting op onze brood- en banketproducten.
Voor het werken vóór 06.00 uur en na 18.00 uur, op zaterdag en op zon- en feestdagen gelden aantrekkelijke onregelmatigheidstoeslagen (vóór 06.00 uur, na 18.00 uur en op zaterdag 34% toeslag en op zon- en feestdagen 100% toeslag).
Heb je reeds ervaring? Dan bieden wij een passende beloning op basis van opleiding en werkervaring. Daarnaast is er een mogelijkheid om door te groeien tot teamleider.

Solliciteren

Ben jij de Broodbakker die wij zoeken? Vul dan onderstaand formulier in of stuur jouw sollicitatie naar pz@bakkersbrigade.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

heb jij interesse in deze functie?

Vul dan hieronder jouw contactgegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op!


Jouw persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Meer weten? Lees onze Privacy Policy.
De Bakkers Brigade bestelbus met brood en banket in hartje Amsterdam